Lucande Filoreta stolná lampa biela

Lucande Filoreta stolná lampa biela

Lucande Filoreta stolná lampa biela od značky Lucande je dostupný teraz u nás za skvelú cenu. Kúpte si u nás kvalitný tovar online za bezkonkurenčné ceny. Lucande Filoreta stolná lampa biela aktuálne za 74.90 €

74.90 €
99.90 €
Overiť dostupnosť

Celý popis

Parametre

Lucande Filoreta stolná lampa biela od značky Lucande je práve teraz za jedinečnú cenu. Využite zľavu, kým je k dispozícii. Vyberte si zo širokej ponuky produktov a nakupujte u nás online. Okrúhla, biela statívová stolná lampa Filoreta v trendy dizajne z polovice storočia Filoreta je ušľachtilá dizajnérska lampa vyrobená výhradne z kovu s vysoko kvalitným spracovaním. Komponenty sú ťažké a tvoria pevnú konštrukciu, ktorá je vizuálne kombinovaná s jednoduchou eleganciou. Svietidlo s trojnohým rámom sa dá veľmi dobre umiestniť na odkladací stolík a ponúka tam útulné akcentačné osvetlenie. Kovové tienidlo je okrúhle a zároveň veľmi ploché a prevedenie s týmto zmenšeným geometrickým tvarom, v ktorom prevláda jasnosť, nepochybne korešponduje s hip retro trendom vo vzhľade z polovice storočia, ktorého vzhľad pripomína interiér 40, 50. rokov a 60. roky minulého storočia. Vďaka nepriehľadnosti kovu môže svetlo unikať iba smerom nadol a získate jasné osvetlenie povrchu, ale zároveň sa vidíte obklopený veľmi príjemným svetlom bez oslnenia, ktoré má veľmi útulný výraz. Biely povrch tienidla a rámu dominuje farebnému vzhľadu stolovej lampy a predstavuje harmóniu a nadčasovosť, vyniká iba kovový prvok z brúsenej mosadze a farebne zladený textilný kábel s integrovaným vypínačom, ktoré poskytujú špeciálne akcenty a sú prvkami, ktoré robia veľké Hodnota bola pripísaná použitiu vybraných detailov.

Názov:
Lucande Filoreta stolná lampa biela
Výrobca:
SKU:
4251096583366
[kkstarratings]

Mohlo by sa vám páčiť

Ďalšie produkty z kategórie

Ďalšie produkty od značky

Pozrite si všetky ostatné produkty tejto značky 
Vitajte v našom e-shope. Tu si môžete kúpiť moderné lampy a osvetlenie pre váš domov. Vybrať si môžete z obrovskej ponuky svietidiel a led osvetlenia. Nákupom online navyše ušetríte svoj čas a peniaze. Kúpte si nové stropné svietidlá z pohodlia domova. Rýchle doručenie až k vám domov.
Vyberajte z ponuky
23099
produktov
291
overených dodávateľov
Top akcie a zľavy na vybraný tovar
© Copyright 2018 - 2021 - 
Leden.sk